Karrier

Dolgozz velünk az ország legfejleteb ingatlanos rendszerével!

Fő szempont minden munkatársunknál, hogy szeressen velünk dolgozni. Szándékosan nem a nekünk, nálunk szót használjuk, hiszen mi szeretnénk a továbbiakban is együtt dolgozni, egymást segítve, a fejlődési és előrelépési lehetőséget biztosítva.

Akár saját irodát is nyithatsz velünk.

Nem kérünk szakirányú végzettséget, sőt jogosítványt sem (de utóbbi azért előny, ha van). Ha egy szakmaibb kérésünkre az a válaszod, hogy nem tudod, de ha megmutatjuk megtanulod, akkor te lehetsz a mi emberünk.

Ha szorgalmas vagy, tanulékony és elfogadod a tanácsokat, akkor gyorsan eléred, hogy több, mint elégedett legyél a fizetéseddel.

Minden sikeres értékesítés után a jutalék 50%-a a tiéd. És nem kell semmiért fizetned! Mi álljuk a hirdetési és az irodai költségeidet! Ez nem hangzik rosszul, igaz?

Amennyiben igény van rá, a munkához szükséges eszközöket is biztosítsuk számodra, hogy ez se lehessen akadály!

Rendszeresen részt veszünk különböző oktatásokon, képzéseken, hogy mindig képben legyünk a legújabb lehetőségekkel. Ezt a szorgalmat tőled is elvárjuk, de hidd el, kifizetődő. Fontos még, hogy légy csapatjátékos, alázatos és kommunikálj jó.

Főbb feladataid a következők lesznek: Ingatlanok felvétele (fotózás, szövegírás, feltöltés), kapcsolattartás az ügyfelekkel, ingatlanok felkutatása, időpontok szervezése, ingatlanfelmérés, adminisztrációs feladatok elvégzése, ingatlanbemutatás, ártárgyalás levezetése és a szerződések előkészítése.

..és a végére még hagytunk egy jó hírt: az irodában bőven elég, ha heti 2 napot töltesz. Nekünk a boldog munkatárs a legjobb munkatárs, ezért igyekszünk mindent megtenni, hogy jó hangulatú munkavégzés legyen.

Várjuk a jelentkezésed!

Intor Ingatlan - Otthont biztonságban!

Kapcsolat

Telefonszám:
+36706359715

E-mail:
info@intoringatlan.hu

Egyéb:
Adatvédelem