Dolgozz velünk!

Hogyan zajlik a közös munka?

Az első lépéstől az utolsóig számíthatsz ránk.

Szeretnénk, ha minden könnyedén átlátható lenne, ezért összeszedtük 9 pontban azokat a fontos lépéseket, amelyek részei lesznek az együttműködésünknek.

Telefonos egyeztetés
Csomagok, lehetőségek, részletek, illetve, hogy hol és mikor találkozunk.

Találkozó
Átbeszélünk minden apró részletet és felmérjük az ingatlant.

Ingatlanszakértői tanácsok
Pontos piaci összehasonlítást végzünk a helyszínen, így megtudjuk mondani a jelenlegi reális árat, majd lépésekre bontjuk az eladás szakaszait.

Felvesszük az ingatlant
Fotókat készítünk (a megbízástól függően pl.: videót, drónfelvételt, websétát), majd ezeket kiértékeljük közösen.

Megbízást kötünk
A szerződés pontjait részletesen átbeszéljük, a felmerülő kérdéseket megválaszoljuk és csak akkor írjuk alá, ha mind a két fél teljes mértékben elégedett.

Ingatlan meghirdetése
24 órán belül szerepelni fog a hazai ingatlanportálok 90%-án, valamint elkezdjük az offline hirdetéseket is.

Mutatás
Természetesen az ingatlan iránt érdeklődőket is teljes odafigyeléssel kezeljük. Elvisszük az ingatlanhoz és egy széleskörű bemutatást tartunk. Neked semmi dolgod nem lesz, kizárólag az, hogy beengedj minket.

Vételi ajánlat
Vételi ajánlatot akkor töltünk ki, ha a potenciális vásárló valóban megszeretné vásárolni az ingatlant. Ez a vevői nyilatkozat, melyen szerepel az az ár, amin megszeretné vásárolni az ingatlant. Ebben részletezzük a fizetési feltételeket, határidőket és egyéb dolgokat. A vevőtől elkérjük a vételár 1%-át vételi biztosítékként, amit szerződéskötésnél visszaadunk.

Sikeres adásvételi szerződés
Saját ügyvédi csapattal rendelkezve gyorsan és hatékonyan elvégezzük a szükséges papírmunkát. Ha minden rendben ment, megtörtént az eladás, akkor jöhet a mi jutalékunk. Semmit sem kell előre kifizetni, kizárólag ennél a pontnál, tehát az aláírt adásvételi szerződés után.

Intor Ingatlan - Otthont biztonságban!

Kapcsolat

Telefonszám:
+36706359715

E-mail:
info@intoringatlan.hu

Egyéb:
Adatvédelem