Ingatlan adatlap

27.5 MFt

Ismertető

Eladásra kínálunk Vácrátóton, azon belül pedig a város egyik legszebb részén, a Vácrátóti Botanikus kert mellett egy építési telket!

A telek elhelyezkedéséből adódóan, Vácrátót méltán népszerű városrészében található. Karnyújtásnyira a híres Botanikus Kerttől. Kiváló lehet gyermekes családok részére, hiszen a környéken rengeteg fiatalos család él. Ugyanakkor kivitelezők részére is tökéletes. A telek sík területen található, parkosított, a korábban beépített kültéri úszómedence pedig a telken maradhat, hiszen az építési szabályok értelmében, a telek másik oldalára kialakítható a lakóház. Beépíthetőségének mértéke 30%. Közművek a telken belül. Mérete 760m2. Csodaszép, nyugodt és pihentető részén helyezkedik el a városon belül. 10 perces gyalogtávon belül elérhető a főtér, oktatási intézmények és egyéb bevásárlási lehetőségek is. Karnyújtásnyira található a telektől helyi buszjáratok megállója is.

Intor Ingatlan – Otthont biztonságban!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Irodánk rendelkezésére áll az értékesítés első lépésétől, egészen az utolsóig. Amennyiben valamelyik ingatlanunkat jelenlegi ingatlanja értékesítése után kívánja megvásárolni, vagy egy megbízható irodával kívánna együttműködni, amely teljeskörű ügyintézést biztosít, megfizethető áron, forduljon hozzánk bizalommal!

Részletek

  • Tájolás:

    ÉK
  • Övezet:

    nincs adat

Intor Ingatlan - Otthont biztonságban!

Kapcsolat

Telefonszám:
+36706359715

E-mail:
info@intoringatlan.hu

Egyéb:
Adatvédelem